Google ads byrå

Annonsering på Google är det  viktigaste verktyget  att  använda  om man är ute efter snabba resultat  och har en budget att röra sig med. Med hjälp av  Google Adwords  betalar du dig  till topp 3  på Googles SERP (search engine results page).  Målet  är  främst  att synas bland  toppresultaten  resultaten  på toppen på sidan  på toppen av de organiska sökresultaten , men det finns  dessutom  googleannonser längst ner på sidan och på sidan 2, 3 etc. Men det är väldigt få  som ens klickar sig till  tredje sidan  av de som gör sökningar på Google. Google ads byrå

Vad är  Google Adwords ? Jo det är ett  hjälpmedel för marknadsföring helt enkelt och istället för att marknadsföra sig  i till exempel tidningar eller tv reklam  så kan man  smartare göra det där alla befinner sig:  på nätet . Google  har så mycket data att de kan veta  nästan exakt vem  det är som sitter bakom  skärmen  genom att de vet vad du söker på , vilka sidor du  surfar på samt om du har google konto  som du parkopplat med andra

Hvem eier Google Ads-kontoen? Kunden eller byrå? | Digital Opptur

. Så med  google som hjälp så kan du  lämpa dina annonser  så att endast personer som har  intresse för den  produkt  du  har . Det betyder att du inte behöver  kasta  onödiga pengar på marknadsföring som  inte ger dig något.

Du kan  dessutom  ändra  texterna så att  olika annonser visas för olika målgrupper , fast produkten och landningssidan kanske  är identisk .

Google har egna  guider  som man kan  titta på  och lära sig hur  googleannonsering  fungerar, så att  alla  kan egentligen göra det.

Men det kan vara  lite lurigt  att göra det lönsamt  om man inte vet  hur det egentligen funkar . En  erfaren webbyrå kommer att hjälpa dig att starta dina annonser  och bygga olika kampanjer och ad groups.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *